Laatste nieuws over Netflix

The Rain seizoen 2 releasedatum + trailer

The Rain keert in mei terug bij Netflix voor zijn tweede seizoen. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum van 17 mei is een nieuwe poster getoond voor het vervolg van de serie. Daarop luidt de tekst: “You can’t survive alone.” Nu is ook de trailer verschenen.

Regenval verspreidt virus

The Rain is afkomstig uit Denemarken en was de eerste Netflix Original uit de land. De serie is een beetje te vergelijken met The 100. In The Rain wordt een groep jonge mensen op pad gestuurd om op zoek te gaan naar overlevenden nadat een groot deel van de wereld is verwoest.

Een virus dat is verspreid door regenval heeft een groot deel van de bevolking uitgeroeid. Broer en zus Rasmus en Simone zoeken same met andere overlevenden naar veiligheid en antwoorden. Het eerste seizoen van de reeks deed het zo goed dat Netflix binnen een maand al besloot om een vervolg te bestellen.

The Rain seizoen 2 op Netflix

The Rain seizoen 2 heeft nu een releasedatum te pakken. De serie keert op 17 mei terug voor zijn tweede seizoen. Tegelijkertijd met de aankondiging van de datum van het nieuwe seizoen is ook onderstaande poster naar buiten gebracht met de tekst: “You can’t survive alone.”

Trailer seizoen 2 The Rain

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?