Trailers

Trailer en releasedatum voorlaatste deel The Ranch

Het zevende deel is het begin van het slotstuk van The Ranch. Recent werd bekend dat het vierde seizoen – dat bestaat uit het zevende en achtste deel – het laatste seizoen zal worden van de komedieserie met Ashton Kutcher in de hoofdrol.

Slot komt eraan

Op 13 september zal het zevende deel wereldwijd verschijnen op Netflix. Daarin zijn de problemen voor Colt Bennett (Kutcher) er niet minder om. De wat in het eerste seizoen als een pure komedieserie begon, is in de loop van de seizoenen doorgegroeid richting een dramaserie met flink wat komedie erin verwerkt.

The Ranch met Colt Bennett

De serie kreeg daarbij ook te maken met het noodgedwongen ontslag van Danny Masterson. De vertolker van Rooster (de broer van Colt) werd ontslagen doordat hij verdacht wordt ongeoorloofd gedrag. Rooster werd dan ook uit de serie geschreven, wat voor heftige situaties zorgde. Inmiddels moet Colt het ook doen zonder zijn vrouw die hem heeft verlaten en hun pasgeboren kindje mee heeft genomen. Hij doet er alles aan om het weer te lijmen, maar is ondertussen ook druk om zijn ranch te redden.

Bekijk de trailer van The Ranch deel 7

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?