Laatste nieuws over Netflix

The Ranch komt na vier seizoenen tot een einde

The Ranch zal na het aanstaande seizoen gaan stoppen. Momenteel staan er drie seizoenen (telkens verdeeld over twee delen) op Netflix, de resterende twintig episodes kunnen in het komende jaar worden verwacht. Ashton Kutcher heeft dit nieuws zelf naar buiten gebracht.

Komedie wordt langzaam drama

De serie The Ranch is door onder meer Kutcher geschreven en begon als een echte komedie. Door de seizoenen heen is dit langzaam omgebogen tot steeds meer een dramaserie, waar de traan de lach begon over te nemen. De serie moest noodgedwongen ook wat hobbels overwinnen.

Masterson uit de serie

Met name het vertrek van Danny Masterson drukte zijn stempel. Masterson speelde in de serie Rooster, de broer van Colt (Kutcher), maar door aanklachten aan zijn adres werd hij door de makers ontslagen. Zo werd hij in het derde seizoen uit de serie geschreven.

Contracten liepen af

Eerder werd al bekend dat de acteurs bij de start van The Ranch waren gecontracteerd voor vier seizoenen. Daardoor gingen er al langere tijd geruchten dat de serie na het komende seizoen wel eens kon gaan stoppen en dat is nu dus de waarheid geworden.

The Ranch 4 als slotstuk

Kutcher heeft via Twitter laten weten dat The Ranch tot een einde komt, maar het nog niet zover is. De twintig afleveringen worden opnieuw gesplitst in twee delen. De afgelopen jaren was het telkens zo dat er tien in de zomer kwamen en tien in december. Dat ritme zal nu anders zijn. Later in 2019 komt seizoen 4A en de laatste tien afleveringen komen vervolgens in 2020.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?