Laatste nieuws over Netflix

The Restaurant en andere ‘Scandi’s’ in september op Netflix

Een nieuw seizoen van The Restaurant komt komende maand naar Netflix. Begin dit kalenderjaar werd de historische Zweedse reeks gelanceerd op de streamingdienst en nu komt er dus al een nieuw seizoen. Dat is overigens niet alles, want er komen in september meer series!

Nina en de kus met Calle

The Restaurant (Vår tid är nu zoals de serie oorspronkelijk heet) draait om de familie Löwander. Ze runnen een zaak Djurgårdskällaren en we komen het verhaal binnen na de Tweede Wereldoorlog. De familie komt weer bij elkaar, alleen de zaak staat op dat moment op omvallen. Iedereen heeft zijn eigen ideeën om het restaurant er weer boven op te krijgen, maar ze werken elkaar eigenlijk tegen. En in dat middelpunt staat dochter Nina, die door een kus met keukenhulp Calle het volledige spel aan het rollen brengt.

De jaren 1968 – 1971

Seizoen 1 en 2 over de jaren 1945 – 1962 zijn al te zien, het derde seizoen beslaat de jaren 1968 – 1971. Vanaf 1 september is dit seizoen te zien op Netflix. Inmiddels is seizoen 4 ook op komst, want deze wordt eind 2020 verwacht op de Zweedse televisie. Daarna is het wachten op Netflix.

Nog twee series

Op 1 september komen er nog twee zogenaamde ‘Scandi’s’ naar Netflix. Het gaat om de crimeserie Rebecka Martinsson, een succesvolle jurist die haar leven in Stockholm verruilt voor haar geboortedorp Kiruna. Een jeugdvriendin komt te overlijden en het is Rebecka die ontdekt dat ze is vermoord. Ook de serie Moscow Noir zal debuteren op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?