Laatste nieuws over Netflix

The Restaurant seizoen 4 aangekondigd door Netflix

Het vierde seizoen van The Restaurant is door Netflix aangekondigd. De historische Zweedse dramaserie wist zeer snel een grote fanbase te vergaren en gaat dan ook op voor het vierde verhaal. Vanaf 1 juni zijn alle afleveringen te zien op de streamingdienst.

Vår tid är

The Restaurant (Vår tid är nu zoals de serie oorspronkelijk heet) draait om de familie Löwander. Ze runnen een zaak Djurgårdskällaren en we komen het verhaal binnen na de Tweede Wereldoorlog. De familie komt weer bij elkaar, alleen de zaak staat op dat moment op omvallen. Iedereen heeft zijn eigen ideeën om het restaurant er weer boven op te krijgen, maar ze werken elkaar eigenlijk tegen. En in dat middelpunt staat dochter Nina, die door een kus met keukenhulp Calle het volledige spel aan het rollen brengt.

Sprongen door de tijd

Begon de serie vlak na de Tweede Wereldoorlog, in het derde seizoen waren we al in de jaren 1968-1971 aanbeland. Het vierde seizoen is een special van vier afleveringen en ligt de focus opnieuw op Nina en Calle. Vanaf 1 juni zijn deze episodes te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van The Restaurant seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?