Laatste nieuws over Netflix

The Ridiculous 6 op Netflix, een Western-parodie

Adam Sandler Netflix
De eerste film van Adam Sandler speciaal voor Netflix gemaakt zal een parodie op een klassieke Western zijn. Vorig jaar tekende de komiek een contract bij Netflix, waarin werd vastgelegd dat hij in de komende jaren zeker vier films voor de streamingdienst zal maken. Het eerste resultaat hiervan is The Ridiculous 6.

Netflix heeft bekend gemaakt dat The Ridiculous 6 een parodie zal zijn op de klassieke Western The Magnificent Seven. Dit is een film uit 1960, waarin zeven gewapende mannen naar een klein Mexicaans dorpje trekken. De inwoners huren het zevental in om het dorp te beschermen tegen bandieten. Ondertussen leren ze de inwoners hoe ze zelf kunnen optreden. Uiteindelijk doen de rovers een poging om het dorp binnen te breken, maar weten de inwoners terug te slaan. Bij een tweede aanval gaat het echter mis en wordt het zevental uitgeleverd. Vervolgens ontstaat een spannende strijd.

The Ridiculous 6

In The Ridiculous 6 wordt een eigen draai gegeven aan dit verhaal. Naast Sandler spelen ook Taylor Lautner, Dan Aykroyd, Terry Crews, Witney Cummings, Luke Wilson, Steve Buscemi, Danny Trejo, Nick Swardson en Nick Nolte in de film. Daarnaast zijn er ook rollen weggelegd voor Rob Schneider, Chris Parnell, Jon Lovitz en Will Forte. Sandler zal een wees spelen in een reservaat, met drie halfbroers. Ook is er een rol weggelegd voor Jorge Garca, die vooral bekend is van zijn rol als Hugo ‘Hurley’ Reyes in Lost. Garcia vertolkt de rol van een van vijf de halfbroers van Sander.

Om aan te geven hoe leuk The Ridiculous 6 wel niet is heeft Netflix, toepasselijk, zes redenen bedacht waarom er naar deze Sandler-film gekeken moet worden. Hou je vast, dit zijn ze!

Zes redenen waarom je The Ridiculous 6 moet kijken:

  • Omdat Vanilla Ice in de jaren ’90 jouw favoriete rapper was
  • Omdat je stiekem ook vijf (half)broers zou willen hebben
  • Omdat Adam Sandler-films jouw guilty pleasure zijn
  • Omdat je vroeger dol was op Cowboys en Indianen spelen
  • Omdat een ezel jouw lievelingsdier is
  • Omdat je graag een Taylor Lautner-film wilt zien waarin hij zijn shirt aanhoudt

Bekijk hieronder de trailer van The Ridiculous 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?