Trailers

The School for Good and Evil met topcast verschijnt in oktober

Dit najaar kunnen we ons opmaken voor The School for Good and Evil. Gebaseerd op een internationale bestseller is een sterrencast verzameld. Vanaf 21 oktober is de fantasyfilm te zien op Netflix en de eerste teaser is nu ook alvast gelanceerd.

Twee buitenbeentjes

In het dorpje Gavaldon delen twee buitenbeentjes en beste vriendinnen, Sophie (Sophia Anne Caruso) en Agatha (Sofia Wylie) een bijzondere band. Sophie, een goudharige naaister, droomt ervan haar sombere leven te ontvluchten om een prinses te worden. Terwijl Agatha, met haar rauwe stijl en eigenzinnige moeder, het in zich heeft om een echte heks te worden. Op een nacht, onder de bloedrode maan, neemt een machtige kracht hen mee naar The School for Good and Evil waar de ware verhalen achter elk groot sprookje beginnen.

School for Evil én School for Good

Toch gaat er direct iets mis, Sophie wordt naar de School for Evil gestuurd, onder leiding van de glamoureuze en felle Lady Lesso (Charlize Theron), en Agatha naar de School for Good, onder leiding van de stralende en vriendelijke Professor Dovey (Kerry Washington). Alsof het wennen op school met de nakomelingen van de Wicked Witch (Freya Parks), Captain Hook (Earl Cave) en King Arthur (Jamie Flatters) al niet moeilijk genoeg is, kan volgens de Schoolmaster (Laurence Fishburne) alleen de kus van ware liefde de regels veranderen en de meisjes naar hun rechtmatige school van bestemming sturen. Wanneer plots een duister en gevaarlijk figuur (Kit Young) met mysterieuze banden met Sophie opduikt en dreigt om de school en de wereld daarbuiten volledig te vernietigen, moeten ze alles op alles zetten om tot een happy ever after te komen.

Bekijk de teaser van The School for Good and Evil

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?