Laatste nieuws over Netflix

The Sinner 2 heeft lanceerdatum en toont eerste beelden

Jessica Biel heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van The Sinner 2. Het eerste seizoen van deze thriller maakte heel veel los en zou een te enge serie zijn om te kijken. Uiteindelijk zaten heel veel mensen aan hun beeldscherm gekluisterd en konden niet wachten op een nieuw seizoen.

Veel geheimzinnigheid rondom The Sinner 2

The Sinner was een losstaand en afgerond verhaal. Door het grote succes werd besloten om wel een tweede seizoen te gaan maken, waarin een nieuwe zaak wordt behandeld. Deze werkwijze doet dan ook denken aan The Missing en Fargo. Eén hoofdpersonage keert daarin terug, al dan niet in de toekomst of het verleden. In The Sinner 2 zal dat in ieder geval rechercheur Harry Ambrose zijn. Hij reist nu naar zijn geboorteplaats nabij New York, waar een moord op twee mensen is gepleegd. Het is echter de vraag wie er verder terug zullen keren. Zo is het bijvoorbeeld niet duidelijk of er een rol is voor Jessica Biel. Toch bracht het hoofdpersonage uit het eerste seizoen de eerste beelden naar buiten. Ze is tenslotte ook producer van The Sinner. Een stilstaande auto en de tekst Summer. Sinner. Season 2. Het is waar we het voorlopig mee moeten doen.

Wanneer komt The Sinner 2 dan op Netflix?

Het eerste seizoen van The Sinner was in de Verenigde Staten op USA Network te zien van 2 augustus tot en met 20 september. Vervolgens verscheen het volledige seizoen op 7 november bij ons op Netflix. Ook ditmaal komt The Sinner in Amerika dus in de zomermaanden en mogen we erop hopen dat wij in het najaar ook kunnen kijken op Netflix. Een officiële mededeling is hierover nog niet afgegeven door de streamingdienst. Wil jij gelijk weten wanneer The Sinner 2 naar Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?