Laatste nieuws over Netflix

The Sinner 3 uitgesteld maar toont wel eerste teaser

Het derde seizoen van The Sinner laat langer op zich wachten. De populaire reeks van USA Network draaide de afgelopen twee jaar in de zomer, maar nu is het wachten tot het volgende kalenderjaar. Wel is er een eerste teaser verspreid.

Matt Bomer en detective Harry Ambrose

De rode draad in The Sinner blijft Harry Ambrose. De detective, gespeeld door Bill Pullman, is in de teaser van het derde seizoen te zien. Net zoals Matt Bomer die ditmaal de hoofdrol zal vertolken. Ditmaal zal er een tragisch auto-ongeluk zijn in de regio van New York. Ambrose onderzoekt de zaak en ontdekt een verborgen misdaad die hem in de meest gevaarlijke en verontrustende zaak van zijn carrière trekt.

The Sinner seizoen 3 uitgesteld tot 2020

Toch zal het nog wel even wachten zijn tot het derde seizoen van The Sinner te zien is. USA Network zond het eerste en tweede seizoen in de zomer van 2017 en 2018 uit. De zomer van 2019 bleek niet realistisch qua planning en nu is het seizoen zelfs uitgesteld tot 2020. Of dit opnieuw de zomer zal worden is nog onduidelijk. Op Netflix verscheen het seizoen daarop telkens in het najaar. Wil je als eerste weten wanneer  The Sinner seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk de teaser van The Sinner seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?