Laatste nieuws over Netflix

The Sinner 4: Verhaallijn en cast bekendgemaakt

The Sinner seizoen 4 is in aantocht en eindelijk is er meer naar buiten gebracht over het aanstaande seizoen. Bill Pullman keert uiteraard terug als detective Harry Ambrose, maar hij blijkt niet de enige te zijn die terugkeert. Ook zijn er weer veel nieuwe gezichten en is de verhaallijn bekend.

Slaperig toeriesteneiland Hanover Island

In het vierde seizoen van The Sinner is Harry Ambrose eigenlijk nog altijd aan het bijkomen van het trauma uit het eerdere seizoen. Hij reist naar Hanover Island in het noorden van Maine om te herstellen. Daar stuit hij toch alweer snel op een onverwachte tragedie, waarbij de dochter van een prominente familie uit Hanover Island betrokken is. Ambrose wordt gerekruteerd om bij het onderzoek te helpen en komt in een mysterie van toenemende paranoia terecht. Het slaperige toeristeneiland en het leven van Ambrose wordt dan ook totaal op zijn kop gezet.

Kreeftvisser in Maine

Percy Muldoon is een jonge vrouw die deel uitmaakt van een vooraanstaande vissersfamilie in Maine. Ze weet naam te maken als kreeftvisser, maar een gruwelijke tragedie zal alles doen veranderen. Percy Muldoon wordt vertolkt door Alice Kremelberg. Ze is bekend als Nicole Eckelcamp in Orange is the New Black en ze was ook te zien in The Trial of the Chicago 7.

De familie Lam

Behalve Pullman keren ook Jessica Hecht en David Huynh terug in hun rollen als Sonya en Baby. Voor dit nieuwe seizoen zijn daarnaast Cindy Cheung, Ronin Wong en Neal Huff gecontracteerd. Cheung speelt Stephanie Lam, die er alles aan doet om haar zoon te beschermen die verwikkeld raakt in het mysterie. Wong is Mike Lam, de man van Stephanie. Ze runnen een restaurant. Zoon CJ Lam (Huynh) wil eigenlijk het eiland ontvluchten om zijn eigen leven op te bouwen, maar moet helpen bij het restaurant.

Vierde verhaal The Sinner

The Sinner is een anthologieserie, waarin Harry Ambrose de enige terugkerende schakel is. Ieder seizoen staat er een nieuwe zaak centraal. Daarin is het nooit zo zeer wie het heeft gedaan, maar wel waarom. Het seizoen zal eerst in de Verenigde Staten te zien zijn op USA Network. Netflix heeft de rechten om de reeks te streamen in Nederland. De afgelopen seizoenen zat er slechts een aantal maanden tussen de uitzendingen in Amerika en de release op Netflix.

The Sinner seizoen 4: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?