Laatste nieuws over Netflix

The Sinner maakt hoofdrolspeelster en verhaal seizoen 4 bekend

Het vierde seizoen van The Sinner komt steeds dichterbij. Tot dusver was er vrij weinig bekend over de anthologieserie, behalve dat Bill Pullman weer present zou zijn als rechercheur Harry Ambrose. Nu is het verhaal duidelijk én wie de hoofdrol speelt.

Percy Muldoon

Na Jessica Biel, Carrie Coon en Matt Bomer is nu Alice Kremelberg als hoofdrolspeelster vastgelegd. Ze is bekend voor haar rol als Nicole Eckelcamp in Orange is the New Black en in de film The Trial of the Chicago 7 die opgaat voor een Oscar als beste film. In The Sinner seizoen 4 speelt ze Percy Muldoon.

Kreeftvisser in Maine

In ieder seizoen van The Sinner draait het om een moord. En dan niet zo zeer om wie die moord heeft gepleegd, want dat is eigenlijk direct duidelijk, maar vooral waarom de moord is gepleegd. Percy Muldoon is een jonge vrouw die deel uitmaakt van een vooraanstaande vissersfamilie in Maine. Ze weer naam te maken als kreeftvisser, maar een gruwelijke tragedie zal alles doen veranderen. Wanneer het vierde seizoen van The Sinner verschijnt is nog afwachten.

The Sinner seizoen 4: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?