Laatste nieuws over Netflix

The Sinner seizoen 3 komt in juni op Netflix

The Sinner seizoen 3

Seizoen 3 van The Sinner komt nog deze zomer op Netflix. Het nieuwe verhaal was de afgelopen maanden in de Verenigde Staten te zien op USA Network. Netflix heeft de internationale streamingrechten en de episodes met Matt Bomer laten dan ook niet lang op zich wachten.

Matt Bomer vs Bill Pullman

Net zoals de eerste twee seizoenen is Bill Pullman terug als eigenaardige detective. Hem wacht nu een nieuwe taak waarin Matt Bomer de hoofdrol vertolkt. Het derde seizoen van The Sinner bestaat net zoals de eerdere campagnes uit acht afleveringen. Deze waren in februari en maart te zien in de Verenigde Staten. Vanaf vrijdag 19 juni is het raak op Netflix, dan verschijnen alle afleveringen in één keer op Netflix in Nederland.

Jamie een schoolleraar of is er meer?

The Sinner seizoen 3 draait om een noodlottig auto-ongeluk. Jamie (gespeeld door Matt Bomer) is hierbij betrokken. Hij is een zeer gerespecteerde leraar met een smetteloze reputatie. Tenminste.. dat daar lijkt het op. Rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) heeft al zijn bedenkingen en de zaak komt in een stroomversnelling wanneer Nick voor de stoep staat bij Jamie. Zijn schoolvriend brengt het verleden van Jamie met zich mee en daar zit hij bepaald niet op te wachten… Het is wachten tot juni voor we op Netflix kunnen kijken, de trailer is al verschenen.

Bekijk de trailer van The Sinner seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?