Laatste nieuws over Netflix

The Sinner seizoen 4: Alles wat we al weten

The Sinner is één van de meest populaire crimeseries van de afgelopen jaren. Het begon met Jessica Biel als een limited serie, maar door het grote succes bleef een vervolg niet lang uit. Waar dit soms verkeerd uitpakt, is dat bij The Sinner een heel ander verhaal. Inmiddels staat namelijk seizoen 4 al op de rol. Dit is alles dat we al weten over seizoen 4 van The Sinner.

Bill Pullman als rode draad

Het eerste seizoen van The Sinner werd al snel door velen getipt als de meest enge crimeserie ooit. Dit vooral door de expliciete wijze waarop te zien was dat Jessica Biel een moord pleegde. De vraag wie het gedaan had was dan ook niet zo moeilijk. Maar wel waarom een op het oog rustige huisvrouw en moeder van een jong kindje zo uit het niets explodeerde. Dat is waar Bill Pullman om de hoek kwam kijken als Harry Ambrose. De detective met een aantal vreemde trekjes beet zich als enige in de zaak vast. Pullman werd vervolgens de rode draad door de serie heen, die als enige de antologie-serie aan elkaar koppelt. Ieder seizoen belicht een geheel nieuwe zaak, zo ook seizoen 4.

De cast is bekendgemaakt

Bill Pullman zal opnieuw te zien zijn als detective Harry Ambrose. Daarnaast is Jessica Biel nog altijd betrokken bij de serie, ze is samen met Derek Simonds de executive producer. Na de afgelopen jaren Biel, Carrie Coon en Matt Boomer is nu Nicole Eckelkamp de tegenspeler van Ambrose, ze vertolkt Percy Muldoon. Voor dit nieuwe seizoen zijn daarnaast Cindy Cheung, Ronin Wong en Neal Huff gecontracteerd.

Seizoen 4 werd al in de zomer van 2020 aangekondigd, daarna is de productie op gang gekomen. De intentie was om nog in 2021 het seizoen te lanceren, of dit tussen alle coronaperikelen door lukte was lang onduidelijk. Net zoals de eerste drie seizoenen zal het verhaal weer bestaan uit acht afleveringen. Inmiddels is de Amerikaanse startdatum bekend: 13 oktober 2021.

The Sinner seizoen 4 op Netflix

Percy Muldoon is een jonge vrouw die deel uitmaakt van een vooraanstaande vissersfamilie in Maine. Ze weet naam te maken als kreeftvisser, maar een gruwelijke tragedie zal alles doen veranderen. En daar zal Ambrose het verhaal binnenstappen. Hij reist naar Hanover Island in het noorden van Maine om te herstellen. Daar stuit hij toch alweer snel op een onverwachte tragedie, waarbij de dochter van een prominente familie uit Hanover Island betrokken is. Ambrose wordt gerekruteerd om bij het onderzoek te helpen en komt in een mysterie van toenemende paranoia terecht. Het slaperige toeristeneiland en het leven van Ambrose wordt dan ook totaal op zijn kop gezet.

The Sinner is een serie van tv-zender USA Network. Netflix heeft de internationale streamingrechten in handen. Hierdoor zijn de vorige seizoenen telkens heel snel op Netflix verschenen nadat deze was afgerond in de Verenigde Staten. Zo begon het derde seizoen op 6 februari 2020 en werd deze exact vier maanden later in zijn geheel toegevoegd aan Netflix. Door de startdatum van 13 oktober in Amerika, is er de hoop dat begin 2022 het seizoen ook te zien zal zijn in Nederland. Dat blijkt ook het geval. Vanaf 26 januari is seizoen 4 van The Sinner te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van The Sinner seizoen 4

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Sinner seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?