Laatste nieuws over Netflix

The Sinner stopt; vierde seizoen is slotstuk

The Sinner komt tot een einde. De succesvolle reeks met Bill Pullman als rode draad in zijn rol van Harry Ambrose is momenteel in de Verenigde Staten bezig aan het vierde seizoen. Dit zal het laatste seizoen zijn, zo heeft USA Network bekendgemaakt.

Koerswijziging USA Network

Met name het afgelopen decennium maakte USA Network naam met goede series. Suits was één van de kopstukken, maar ook Mr. Robot, Monk, Psych en dus The Sinner deden het goed. Vorig jaar besloot USA Network echter een nieuwe koers te gaan varen waar er minder wordt ingezet op series en meer op livecontent. Zo verdwenen al veel series en nu is ook aan The Sinner een einde gekomen.

Ultieme Whydunit

In de Verenigde Staten begon een maand geleden het vierde seizoen en de seizoensfinale zal worden uitgezonden op woensdag 1 december. Dit zal dus gelijk de seriefinale zijn. The Sinner draaide in alle seizoenen om de whydunit. Vanaf het eerste moment is duidelijk wie de moord heeft gepleegd, in het eerste seizoen is deze zelfs vol in beeld. De grote vraag is echter waarom. Het is aan Harry Ambrose (Pullman) om uit te vinden waarom. In de eerste seizoenen zagen we grote namen als Jessica Biel, Carrie Coon en Matt Bomer. Inmiddels is Ambrose met pensioen, maar stuit opnieuw op een bizarre zaak. In het voorjaar wordt dit seizoen van The Sinner op Netflix verwacht, daarna is het dus gedaan.

➡ The Sinner seizoen 4: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?