Laatste nieuws over Netflix

The Sinner heeft eerste trailer voor seizoen 3

Harry Ambrose The Sinner seizoen 3

The Sinner seizoen 3 zal komend kalenderjaar verschijnen en USA Network heeft nu de eerste trailer vrijgegeven. Hierin zien we eindelijk wat voor rol Matt Bomer zal spelen in het verhaal waar rechercheur Harry Ambrose terug zal keren.

Jamie een onschuldige leraar?

Ook in het derde seizoen van The Sinner moeten geheimen uit het verleden worden ontrafeld om de waarheid boven tafel te krijgen. Ditmaal is er een noodlottig auto-ongeluk geweest, waar Jamie (gespeeld door Matt Bomer) bij betrokken is. Hij is een zeer gerespecteerde leraar met een smetteloze reputatie. Tenminste.. dat daar lijkt het op.

Nick staat op de stoep

Rechercheur Harry Ambrose heeft al zijn bedenkingen en de zaak komt in een stroomversnelling wanneer Nick voor de stoep staat bij Jamie. Zijn schoolvriend brengt het verleden van Jamie met zich mee en daar zit hij bepaald niet op te wachten…

The Sinner seizoen 3

De eerste twee seizoenen van The Sinner staan op Netflix. Voor het derde seizoen moet er worden gewacht tot USA Network, de zendgemachtigde in de Verenigde Staten, de afleveringen heeft uitgezonden. Een startdatum is nog altijd niet bekend, maar The Sinner seizoen 3 zal in 2020 te zien zijn.

Bekijk de trailer van The Sinner seizoen 3