Laatste nieuws over Netflix

The Sinner heeft trailer en releasedatum voor seizoen 3

The Sinner seizoen 3 zal komend kalenderjaar verschijnen en USA Network heeft nu de definitieve trailer vrijgegeven. Hierin zien we eindelijk wat voor rol Matt Bomer zal spelen in het verhaal waar rechercheur Harry Ambrose terug zal keren.

Jamie een onschuldige leraar?

Ook in het derde seizoen van The Sinner moeten geheimen uit het verleden worden ontrafeld om de waarheid boven tafel te krijgen. Ditmaal is er een noodlottig auto-ongeluk geweest, waar Jamie (gespeeld door Matt Bomer) bij betrokken is. Hij is een zeer gerespecteerde leraar met een smetteloze reputatie. Tenminste.. dat daar lijkt het op.

Nick staat op de stoep

Rechercheur Harry Ambrose heeft al zijn bedenkingen en de zaak komt in een stroomversnelling wanneer Nick voor de stoep staat bij Jamie. Zijn schoolvriend brengt het verleden van Jamie met zich mee en daar zit hij bepaald niet op te wachten…

The Sinner seizoen 3

De eerste twee seizoenen van The Sinner staan op Netflix. Voor het derde seizoen moet er worden gewacht tot USA Network, de zendgemachtigde in de Verenigde Staten, de afleveringen heeft uitgezonden. Deze zender heeft nu bekendgemaakt dat het seizoen op 6 februari zal beginnen. Met opnieuw acht afleveringen ingepland zal het seizoen dus afgerond zijn rond eind maart. Seizoen 2 werd in september 2018 afgerond op USA Network, waarop de episodes in november 2018 op Netflix verschenen. Met dit ritme zouden we nog voor de zomer dus het derde seizoen op Netflix kunnen verwachten. Voorlopig moeten we het doen met de trailer.

Bekijk de trailer van The Sinner seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?