Laatste nieuws over Netflix

The Sinner verlengd voor vierde seizoen

The Sinner is voorlopig nog niet voorbij. USA Network heeft namelijk een vierde seizoen besteld van de serie. Dat is precies in de week dat het derde seizoen op Netflix in Nederland zal verschijnen, een seizoen waarin Matt Bomer de hoofdrol vertolkt.

Van één seizoen naar groot succes

Oorspronkelijk was The Sinner bedoeld als een Limited Serie. In het eerste seizoen had Jessica Biel de hoofdrol, Biel fungeerde tevens als producer. Door het grote succes van de serie werd besloten om een vervolg te laten maken. De enige vaste schakel in de serie werd Bill Pullman. Hij vertolkt detective Harry Ambrose, die in het eerste seizoen de zaak van Biel onderzoekt. Door zijn expertise in de specifieke zaak wordt hij vervolgens gevraagd om te helpen bij andere zaken.

Whydunnit reeks

Afgelopen voorjaar is The Sinner seizoen 3 in de Verenigde Staten op USA Network te zien geweest. Het was twijfelachtig of er een vervolg zou komen, aangezien USA Network van veel dramaseries afscheid neemt. De zender wil zich namelijk meer toeleggen op liveprogramma’s en shows. De cijfers van The Sinner zijn nog altijd dermate goed dat er een vierde seizoen komt van de whydunnit reeks. Waar het vierde seizoen over zal gaan is nog niet duidelijk.

Lees hier alles over The Sinner seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?