Trailers

The Society: Nieuwe angstaanjagende tienerserie

Met The Society heeft Netflix een nieuwe dramaserie aangekondigd, gericht op tieners. De streamingdienst vindt zelf dat het een mix is van diverse series, The Society verschijnt op 10 mei op Netflix.

Jongeren op eigen been

“Het is Lord of the Flies gemixt met The Leftovers afgemaakt met een toefje Skins”, zo meldt Netflix in de aankondiging over The Society. Het heeft in het beginsel gezien de teaser ook wat weg van The 100. Een groep jongeren wordt namelijk op een plaats bijeen gebracht zonder ouders.

Al snel muiterij

In eerste instantie is iedereen blij, want ze zijn hun eigen baas. Het duurt echter niet snel voor er muiterij binnen de groep ontstaat. Wie werpt zich op tot baas, want er is niemand om ze tegen te houden. En blijkbaar is er ook niemand meer om ze te redden.

The Society met Becca

In de teaser maken we alvast kennis met Becca. Ze belt naar haar moeder, om te vragen waar iedereen is gebleven. De lol is er duidelijk al vanaf, want op mysterieuze wijze is ze met haar vrienden in een replica van het welvarende stadje waar ze vandaan komt beland. Alle afleveringen zullen op 10 mei te zien zijn op Netflix.

Bekijk de teaser van The Society

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?