Laatste nieuws over Netflix

The Sparrows voor The Umbrella Academy 3 zijn bekendgemaakt

Het derde seizoen van The Umbrella Academy gaat de groep kennis laten maken met hun grootste uitdagers: The Sparrows. In het laatste shot van seizoen 2 waren ze al kort te zien, nu zijn alle personages voorgesteld. En zoals verwacht keert Ben terug, maar wel als een Sparrow.

Ben is nu een Sparrow

Voor het tiendelige derde seizoen van The Umbrella Academy (nadat het tweede werd gekozen tot de beste titel van 2020 in de Top-50 van 2020) zijn de nieuwe castleden aangekondigd. Justin H. Min keert terug. Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez en Cazzie David zijn nieuw in de serie. Net zoals een mysterieus blok!

The Sparrows in The Umbrella Academy

Door het tijdreizen van de leden van The Umbrella Academy én doordat ze een gesprek hebben gehad met Sir Reginald Hargreeves lijkt het erop dat hij een volledig nieuw team heeft gevormd. Op de dag dat alle wonderkinderen werden geboren, heeft Hargreeves alleen Ben opnieuw in huis gehaald en daarnaast andere pas geboren kinderen aan zich verbonden om een succesvoller team te vormen. Marcus (Sparrow No. 1), Ben (No. 2), Fei (No. 3), Alphonso (No. 4), Sloane (No. 5) en Jayme (No. 6) hebben de plaatsen ingenomen in het huis van Hargreeves, net zoals een mysterieus blok. C.G. Cube is Christopher, oftewel Sparrow No. 7.

Wanneer begint The Umbrella Academy seizoen 3?

De zes resterende leden van The Umbrella Academy zullen opnieuw te zien zijn. In februari zullen de opnames gaan beginnen in Toronto. Het zal erg afhangen van de omstandigheden waarin de opnames plaats vinden of het derde seizoen nog in 2021 te zien zal zijn op Netflix. Tussen het eerste en het tweede seizoen zat anderhalf jaar. Als dat opnieuw het geval is, dan komt de reeks begin 2022.

Alle theorieën en vragen voor The Umbrella Academy seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?