Trailers

The Stranger na Safe de tweede Harlan Coben-thriller op Netflix

Harlan Coben heeft een overall deal gesloten met Netflix en het is nu dan ook tijd voor een tweede verhaal. The Stranger komt nog deze maand op Netflix en de trailer is alvast bloedstollend spannend.

Na Safe nu The Stranger

Twee jaar geleden debuteerde Safe op Netflix, een limited serie met Michael C. Hall (Dexter) in de hoofdrol. Zijn dochter verdween spoorloos en vanaf dat moment werd hij alle kanten uitgestuurd richting de waarheid. De serie was een groot succes, waarop Netflix een overall deal sloot met Coben. De thrillerschrijver gaat in de aankomende jaren een tiental boeken verfilmen op de streamingdienst. Daarvan is The Stranger nu aan de beurt.

Een vreemdeling verklapt een geheim

Opnieuw wordt een man emotioneel compleet heen en weer geslingerd. Adam (gespeeld door Richard Armitage) komt in gesprek met een geheimzinnige vrouw (Hannah John-Kamen). De vreemdeling vertelt hem dat de miskraam van zijn vrouw een fabeltje was…. ze was nooit zwanger. Dit is het eerste geheim dat boven tafel komt en het zorgt voor een bloedstollende kettingreactie. Vanaf 30 januari is het volledige verhaal te zien op Netflix, nu is de trailer van The Stranger alvast verschenen.

Bekijk de trailer van The Stranger

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?