Laatste nieuws over Netflix

The Takeover eerste Nederlandse actiefilm van Netflix

The Takeover zal dit jaar nog te zien zijn op Netflix. Het wordt de eerste Nederlandse Netflix actiefilm, waar momenteel volop aan gewerkt wordt. Holly Mae Brood en Géza Weisz hebben de twee hoofdrollen te pakken.

White hacker legt crimineel netwerk plat

The Takeover gaat over de zogenaamde white hacker Mel die per ongeluk een internationaal hackers netwerk platlegt. De opnames zijn deze week van start gegaan en de actiefilm speelt zich grotendeels af in Rotterdam. Holly Mae Brood neemt de rol van Mel Bandison op zich; Géza Weisz speelt de rol van Thomas Deen, haar partner in crime. Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie.

Cast van The Takeover

Naast Brood en Weis zijn andere rollen weggelegd voor onder anderen Whalid Benmbarek, Susan Radder, Frank Lammers en Noortje Herlaar. De afgelopen jaren zijn er al een aantal Nederlandse producties gemaakt door Netflix. Meest succesvol is de film Ferry. Mindere successen waren Forever Rich, Just Say Yes en de serie Ares. Komende maand verschijnt ook de film Anne+.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?