Laatste nieuws over Netflix

The Umbrella Academy seizoen 2 komt deze zomer op Netflix

Seizoen 2 van The Umbrella Academy komt deze zomer naar Netflix. De castleden hebben dit bekendgemaakt door onderstaande filmpje. Ze dansen op het bekende nummer uit het eerste seizoen, terwijl ze allemaal – noodgedwongen – in hun eigen huiskamer verblijven.

Ruim jaar moeten wachten

Het eerste seizoen verscheen in februari 2019 en was direct een groot succes. De verfilming van de comic bracht je in een ware achtbaan, met een spetterend slot. Het slot maakte één ding duidelijk: er zou een tweede seizoen komen. Er waren al voor de release geluiden dat er een tweede seizoen was besteld, zoals dat nu ook het geval is over een derde seizoen. Het groene licht voor seizoen 2 volgde snel en op vrijdag 31 juli is het raak op Netflix.

Zeven kinderen met superkrachten

In de jaren’80 bevielen vrouwen op dezelfde dag opeens van kinderen, terwijl ze die ochtend nog niet eens zwanger waren. Zeven hiervan worden geadopteerd door een miljardair en hij traint ze tot The Umbrella Academy. Zeventien jaar later komt de groep weer bij elkaar, omdat hun vader is overleden. Van liefde voor hun vader is geen sprake meer, maar al snel blijkt dat er veel meer speelt.

Spetterend slotstuk

Ze moeten het einde van de wereld zien te redden en op een nog altijd onbekende wijze wist hun vader hier meer van. Het eerste seizoen eindigt er toch mee dat de wereld op het punt van instorten staat, maar de leden van The Umbrella Academy worden ‘gered’. En daarmee was het tweede seizoen gelijk geboren.

Terug in de tijd

Five kan namelijk door de tijd reizen en neemt zijn broers en zussen mee. Eén daarvan is overigens overleden en kan alleen worden gezien door Klaus. Hij ziet dode mensen, maar in de laatste episode heeft Ben (Number Six) een daadwerkelijk fysieke bijdrage. Zijn rol is één van de vele vragen die open ligt voor het tweede seizoen.

Bekijk de aankondiging van The Umbrella Academy seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?