Laatste nieuws over Netflix

The Umbrella Academy officieel verlengd voor tweede seizoen

The Umbrella Academy is verlengd voor een tweede seizoen. De superheldenserie van Netflix werd zeer goed ontvangen, met na ruim 55.000 stemmen een 8,2 op IMDb. de streamingdienst heeft na ruim een maand een nieuw seizoen besteld.

Productie in Toronto

Nog voor de lancering van The Umbrella Academy gingen al de geruchten dat er een tweede seizoen was aangevraagd door Netflix. Voor het definitieve groene licht werd nog wel afgewacht hoe de serie zou worden ontvangen door de kijkers. Toen ook dat positief bleek was er geen reden meer om lang te wachten.

Voor de officiële bekendmaking wist The GWW al naar buiten te brengen dat de productie later in 2019 in het Canadese Toronto zou worden vervolg. Peter Hoar zou verantwoordelijk voor de directie van de eerste aflevering. Hoar maakte ook de eerste en de laatste episode van het eerste seizoen.

Zeven kinderen met superkrachten

Zo kon hij direct doorwerken op het slotstuk van The Umbrella Academy. In de jaren’80 bevielen vrouwen op dezelfde dag opeens van kinderen, terwijl ze die ochtend nog niet eens zwanger waren. Zeven hiervan worden geadopteerd door een miljardair en hij traint ze tot The Umbrella Academy.

De wereld zien te redden

Zeventien jaar later komt de groep weer bij elkaar, omdat hun vader is overleden. Van liefde voor hun vader is geen sprake meer, maar al snel blijkt dat er veel meer speelt. Ze moeten het einde van de wereld zien te redden en op een nog altijd onbekende wijze wist hun vader hier meer van. Het eerste seizoen eindigt er toch mee dat de wereld op het punt van instorten staat, maar de leden van The Umbrella Academy worden ‘gered’.

Vragen voor The Umbrella Academy 2

Five kan namelijk door de tijd reizen en neemt zijn broers en zussen mee. Eén daarvan is overigens overleden en kan alleen worden gezien door Klaus. Hij ziet dode mensen, maar in de laatste episode heeft Ben (Number Six) een daadwerkelijk fysieke bijdrage. Zijn rol is één van de vele vragen die open ligt voor het tweede seizoen.

Wachten op seizoen 2

De productie van The Umbrella Academy gaat dus later in 2019 van start. Een releasedatum voor het tweede seizoen van de superheldenserie is nog niet bekendgemaakt. Het ligt voor de hand dat het zal gaan om 2020, maar in welk kwartaal is nog gissen. Wil jij als eerst weten wanneer The Umbrella Academy verder gaat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?