Laatste nieuws over Netflix

The Umbrella Academy seizoen 3: Alles wat we al weten

The Umbrella Academy is toe aan het derde seizoen. Na een waanzinnige opening in het heden, de trip naar de toekomst en een tweede seizoen in 1963 wacht het derde seizoen. In de laatste minuut van seizoen 2 werd deze alvast ingeleid, want er staat een rivaliserende groep klaar voor de broers en zussen. Er is al heel wat bekend over seizoen van The Umbrella Academy, we nemen je mee in alles dat we weten.

Hoe zat het ook alweer

Om het einde van de wereld te voorkomen werden alle leden van The Umbrella Academy terug de tijd ingeschoten. We kwamen uit in 1963, alleen niet alle familieleden kwamen op exact hetzelfde moment aan. Zo duurt het enige tijd ze elkaar weer vinden en hebben een nieuw leven opgebouwd. De wereld wordt vervolgend gered, maar nu zichzelf nog. Alles komt samen op de dag van de aanslag op John F. Kennedy in Dallas en reist de groep terug naar hun eigen tijd. Ze hebben alleen twee kleine vergissingen gemaakt. Ten eerste keren ze nét niet op dezelfde dag terug als waar ze vandaan kwamen. Daarnaast hebben ze in 1963 met hun vader gesproken. Dat heeft grote gevolgen, want vader heeft een nieuwe groep superkinderen verzameld: The Sparrows. Die groep zien we in het eindshot van seizoen 2, wat direct de inleiding is voor seizoen 3.

The Sparrows

In november 2020 werd The Umbrella Academy verlengd voor een derde seizoen. In de tussentijd is er veel gebeurd. Zo werden The Sparrows al snel aangekondigd. Een bekend gezicht hierin is Ben. In de eerste twee seizoenen was de overleden broer van de Academy nog wel van de partij, want Klaus kon hem zien. Ben had een cruciale rol in 1963 en daarmee kwam er echt een einde aan hem. Blijkbaar heeft vader hem wel geselecteerd voor The Sparrows. Met twee broers, drie zussen én een mysterieus blok. C.G. Cube. Lees hier alles over The Sparrows.

Opnames onderweg, salarissen vliegen omhoog

De planning was dat de opnames zouden lopen van februari tot en met augustus. Door de pandemie was het maar de vraag of dit zou lukken, maar de acteurs gaven zelf half februari het verlossende antwoord. De opnames waren van start en tot dusver zijn er geen berichten geweest over een vertraging. Daarnaast blijkt dat er flink is onderhandeld met de diverse acteurs. De contracten moesten richting het derde seizoen worden vernieuwd en Variety bracht naar buiten dat alle hoofdrolspelers een hogere vergoeding hebben uitonderhandeld. Ze zouden nu meer dan 200.000 dollar per aflevering krijgen. Met tien afleveringen in de maak is dat dus goed voor ruim twee miljoen. Elliot Page zou hier los van staan. Hij kreeg al een hoger salaris, omdat Page de meest gevestigde acteur was van de groep.

The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix

Tijdens Netflix Geeked Week kwam maker Steve Blackman langs om het eerste nieuws te delen over The Umbella Academy. Er waren nog geen beelden beschikbaar, omdat er hard wordt gewerkt aan de reeks. Wel kon hij alle afleveringtitels met ons delen.

De tien afleveringen hebben allemaal een titel, waar in sommige gevallen alvast wat uit te halen valt. Meet the Family is de opener van het seizoen, het ligt voor de hand hiermee The Sparrows worden bedoeld. Kugelblitz roept vragen op. Dit is een concentratie van warmte, licht of straling die zo intens is dat de energie ervan een waarnemingshorizon vormt en zichzelf opsluit. In aflevering acht wordt gehint op een bruiloft, maar tussen wie? En Marigold is een term die eerder al is langsgekomen in The Umbrella Academy. Het verwijst naar de energiebollen die gebruikt om de broers en zussen te creëren, inclusief hun superkrachten.

  • S03E01 – Meet the Family
  • S03E02 – World’s Biggest Ball of Twine
  • S03E03 – Pocket Full of Lightning
  • S03E04 – Kugelblitz
  • S03E05 – Kindest Cut
  • S03E06 – Marigold
  • S03E07 – Auf Wiedersehen
  • S03E08 – Wedding at the End of the World
  • S03E09 – Six Bells
  • S03E10 – Oblivion

Theorieën en vragen voor seizoen 3

Het tweede seizoen liet ons achter met behoorlijk wat vragen en The Umbrella Academy is altijd goed voor boeiende theorieën. Zoals wie en wat is Sir Reginald Hargreeves precies, oftewel vader. Komt Lila de groep helpen? Maakt Harlan deel uit van The Sparrow Academy en is de strijd met The Commission nu echt over? En nog veel meer. We hebben het hier uitgebreid toegelicht.

Wachten tot 2022?

De opnames zullen dus in augustus worden afgerond. Het is vervolgens de vraag wanneer The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix zal verschijnen. De rest van 2021 zit stampvol met nieuwe releases van topseries. Het ligt dan ook voor de hand dat er rustig de tijd wordt genomen en seizoen 3 pas in 2022 te zien zal zijn. Mogelijk wordt dit net zoals het eerste seizoen medio februari, maar dit is voorlopig nog slechts een aanname. 2022 is in ieder geval wel zeker.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?