Laatste nieuws over Netflix

The Umbrella Academy seizoen 3 komt in juni op Netflix

Het derde seizoen van The Umbrella Academy komt deze zomer eindelijk naar Netflix. Na een kleine twee jaar wachten, vooral door de pandemie, gaan we zien hoe het verder gaat met de broers en zussen. Ze zijn terug in de huidige tijd, maar krijgen wel een nieuwe uitdaging voor de kiezen. De trailer is nu ook verschenen.

Het einde van de wereld zien te voorkomen

In The Umbrella Academy draait het om een groep broers en zussen. Ze werden allemaal vanuit het niets geboren in de jaren’80 en samengebracht door Sir Reginald Hargreeves. Na zijn dood kwamen ze weer bij elkaar en wisten het einde van de wereld te voorkomen. Daarvoor moesten ze wel terug in de tijd en het tweede seizoen speelde zich dan ook af in de jaren’60 rondom de moord op J.F. Kennedy. Terug in de huidige tijd stonden ze opeens oog in oog met een nieuwe groep: The Sparrows.

Betere versie van zichzelf?

Op vrijdag 22 juni zal het derde seizoen van The Umbrella Academy op Netflix verschijnen. Dan zullen we zien hoe ze af rekenen met betere versies van zichzelf? Tenminste dat is de verwachting. In het tweede seizoen spraken ze namelijk met een jongere versie van Hargreeves. Heeft dit ervoor gezorgd dat hij andere weeskinderen heeft verzameld om een groep superhelden te maken? We gaan het zien in juni.

➡ Alle theorieën en vragen voor seizoen 3

Bekijk de trailer van The Umbrella Academy

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?