Laatste nieuws over Netflix

The Umbrella Academy seizoen 3 krijgt officieel groen licht

The Umbrella Academy gaat verder met een derde seizoen. Een verrassing was dit niet, want eind vorige maand wisten we al te melden dat de opnames in Toronto al waren ingepland vanaf 1 februari tot en met augustus. Nu komt Netflix met de officiële bevestiging dat het verhaal verder gaat.

De wereld redden

De populaire superheldenreeks verscheen drie maanden geleden op Netflix en maakte nog meer indruk als het eerste verhaal. De tijd werd teruggedraaid naar de jaren’60, waar alle hoofdpersonages hun eigen leven oppakten. Tot Five de groep weer bij elkaar bracht om de wereld nogmaals te redden voor het eind des tijds. Daar slaagde hij in, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De broers en zussen keerden terug naar hun eigen tijd, waar ze voor een grote verrassing kwamen te staan. Het was de logische inleiding naar het derde seizoen.

Anderhalf jaar tussen de seizoenen

De cast zal opnieuw volledig terugkeren. Dat geldt ook voor Steve Blackman als showrunner. Het derde seizoen zal bestaan uit tien aflevering van ongeveer een uur. De opnames zijn ingepland voor een klein half jaar. De serie zal vervolgens vermoedelijk begin 2022 op Netflix verschijnen. Daarmee zit er net zoals tussen het eerste en het tweede seizoen ongeveer anderhalf jaar. Alle theorieën en vragen richting het derde seizoen van The Umbrella Academy lees je hier. Wist je daarnaast dat The Umbrella Man uit het tweede seizoen echt bestaat?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?