Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead: Extra afleveringen seizoen 10; seizoen 11 uitgesteld

Tijdens ComicCon is er veel nieuws over The Walking Dead naar buiten gebracht. Het jaarlijkse feestje ging door de coronacrisis niet door in San Diego, maar via een online panel heeft de showrunner en diverse castleden toch de fans geïnformeerd. En daarbij was groot nieuws.

Toch finale seizoen 10 + extra afleveringen

In april van dit jaar zou de finale van seizoen 10 van The Walking Dead verschijnen. De opnames hiervoor waren alleen nog niet afgerond voor alles in lockdown ging. Inmiddels is de crew erin geslaagd om de laatste opnames te draaien, waardoor de zestiende aflevering toch kan worden uitgezonden. Dit zal in de Verenigde Staten gaan gebeuren op 4 oktober. Tevens worden er zes extra afleveringen gemaakt die bij seizoen 10 behoren, wanneer deze exact worden uitgezonden is nog niet duidelijk.

Seizoen 11 The Walking Dead uitgesteld tot 2021

De extra episodes zullen als overbrugging gaan werken naar het elfde seizoen. Showrunner Angela Kang liet namelijk weten dat het elfde seizoen is uitgesteld tot 2021. Wanneer dit zal zijn in het komende jaar hangt voor een groot deel af of en zo ja per wanneer alle opnames weer mogelijk zijn. Een ruwe schatting is dat de extra afleveringen in het voorjaar van 2021 verschijnen en seizoen 11 dan in oktober 2021 van start gaan. De periode van het jaar dat ieder seizoen van The Walking Dead begon.

Op Netflix wachten op seizoen 10

Op Netflix in Nederland staan de eerste negen seizoenen van The Walking Dead en is het dus nog wachten op het volledige tiende seizoen. Het negende seizoen kwam afgelopen oktober op Netflix toen het tiende seizoen juist begon in de Verenigde Staten. De verwachting was dan ook dat het tiende seizoen in oktober naar Netflix zou komen. Door de extra afleveringen is dat nu alleen de vraag, of mogelijk komen alleen de vijftien reeds verschenen episodes. Dit blijft nog even gissen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Walking Dead seizoen 10 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?