Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead seizoen 10 komt bizar snel op Netflix

The Walking Dead komt razendsnel naar Netflix. Het tiende seizoen liep dit jaar veel vertraging op doordat de seizoensfinale nog niet was opgenomen voor de coronaperikelen. Aanstaande zondag is deze te zien in de Verenigde Staten op AMC, een dag later is het al raak op Netflix.

The Walking Dead seizoen 10

In april van dit jaar zou de finale van seizoen 10 van The Walking Dead verschijnen. De opnames hiervoor waren alleen nog niet afgerond voor alles in lockdown ging. Inmiddels is de crew erin geslaagd om de laatste opnames te draaien, waardoor de zestiende aflevering toch kan worden uitgezonden. Dit zal in de Verenigde Staten gaan gebeuren op 4 oktober. Op maandag 5 oktober komen de zestien afleveringen vervolgens op Netflix.

Zes extra afleveringen, seizoen 11 en een spin-off

Daarmee is de koek nog niet op. Door alle ontwikkelingen heeft het tiende seizoen namelijk zes extra afleveringen gekregen. Deze zullen begin 2021 in Amerika worden uitgezonden en worden dan dus ook verwacht op Netflix. Een elfde seizoen is gepland voor 2022, waarmee The Walking Dead tot een einde komt. Klaar is de reeks dan toch nog niet, want er komt een spin-off met Daryl Dixon en Carol Peletier.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?