Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead seizoen 10 vertraagd: Pas in december op Netflix

De fans van The Walking Dead die maandagmorgen én dinsdagmorgen klaar zaten voor het tiende seizoen werden nog even teleurgesteld. De nieuwe afleveringen werden vorige week door Netflix aangekondigd voor maandag 5 oktober. Het Netflix-systeem gaf zelf dinsdag 6 oktober aan, maar op allebei de dagen is de reeks niet verschenen. Er was dan ook veel onduidelijkheid en nu grote teleurstelling. Het wordt namelijk wachten.

Uitgestelde tiende seizoen The Walking Dead

Het tiende seizoen van The Walking Dead kende door het coronavirus een flinke vertraging. De finale was namelijk nog niet opgenomen toen de productie stil kwam te liggen. Dat is nu wel het geval, waardoor de seizoensfinale op zondag 4 oktober is uitgezonden in de Verenigde Staten op AMC. Netflix kondigde afgelopen week via alle sociale kanalen aan dat het seizoen daarop al op 5 oktober op de streamingdienst zou verschijnen. Niet veel later verscheen in de binnenkortfunctie van Netflix de melding dat het seizoen juist op dinsdag 6 oktober zou verschijnen.

Wachten tot december

Het leek er dus op dat er een vertraging van een dag zou zijn, maar inmiddels is alles anders. Netflix heeft de social media-posts van vorige week verwijderd en in de binnenkortfunctie is The Walking Dead eveneens niet meer terug te vinden. Het was dus wachten op een officiële verklaring van Netflix om duidelijkheid te scheppen over The Walking Dead seizoen 10. Die kwam er, alleen niet met al te prettig nieuws. “Helaas hebben we slecht nieuws over The Walking Dead seizoen 10. De release is namelijk onverwachts opgeschoven naar december 😢. Je mag absoluut boos zijn en in capslock reageren. Het mag”, is nu de lezing van Netflix. Welke datum in december is nog onduidelijk.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de definitieve releasedatum van The Walking Dead seizoen 10 op Netflix bekend is? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?