Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead seizoen 10 komt nu echt in december

De fans van The Walking Dead twee maanden geleden klaar zaten voor het tiende seizoen werden nog even teleurgesteld. Na veel onduidelijkheid bleek dat de serie vertraging op had gelopen en er nog enige tijd moest worden gewacht. Nu is er alsnog goed nieuws, want in december is het zover. “Nu echt”, meldt Netflix erbij.

Uitgestelde tiende seizoen The Walking Dead

Het tiende seizoen van The Walking Dead kende door het coronavirus een flinke vertraging. De finale was namelijk nog niet opgenomen toen de productie stil kwam te liggen. Dat is nu wel het geval, waardoor de seizoensfinale op zondag 4 oktober is uitgezonden in de Verenigde Staten op AMC. Netflix kondigde afgelopen week via alle sociale kanalen aan dat het seizoen daarop al op 5 oktober op de streamingdienst zou verschijnen. Niet veel later verscheen in de binnenkortfunctie van Netflix de melding dat het seizoen juist op dinsdag 6 oktober zou verschijnen.

Vertraging

Het leek er dus op dat er een vertraging van een dag zou zijn, maar inmiddels is alles anders. Netflix heeft de social media-posts van vorige week verwijderd en in de binnenkortfunctie is The Walking Dead eveneens niet meer terug te vinden. Het was dus wachten op een officiële verklaring van Netflix om duidelijkheid te scheppen over The Walking Dead seizoen 10.

Die kwam er, alleen niet met al te prettig nieuws. “Helaas hebben we slecht nieuws over The Walking Dead seizoen 10. De release is namelijk onverwachts opgeschoven naar december ?. Je mag absoluut boos zijn en in capslock reageren. Het mag”, was de lezing van Netflix. Op 10 november kwam eindelijk het goede nieuws. Vanaf 1 december zal het tiende seizoen dan alsnog te zien zijn op de streamingdienst. “Nu echt”, meldt Netflix er zelf bij ter verontschuldiging.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?