Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead seizoen 11 aanstaande op Netflix

Het elfde seizoen van The Walking Dead zal komende maand op Netflix verschijnen. Het allerlaatste seizoen van de gelauwerde reeks is in liefst drie delen gesplitst. De eerste twee daarvan zijn inmiddels uitgezonden in de Verenigde Staten.

Deal op Netflix loopt door

Het afgelopen jaar was er enige twijfel of de deal tussen Netflix en The Walking Dead nog wel verder zou lopen. Op Disney+ verscheen de reeks namelijk wekelijks, tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Netflix heeft nu echter toch aangekondigd dat de nieuwe afleveringen ook op de streamingdienst gaan verschijnen. Hoeveel episodes, dat is nog de vraag.

Acht of zestien afleveringen?

Zoals gezegd is het elfde seizoen van The Walking Dead dus liefst in drie delen geknipt. Dit komt deels door de pandemie waardoor de opnames anders zijn ingedeeld en deels doordat het slotseizoen extra lang is gemaakt. De seizoenen van The Walking Dead waren gebruikelijk zestien afleveringen, waarbij het tiende seizoen een aantal specials erbij kreeg. Dit elfde seizoen is dus zelfs 24 episodes. Op 22 augustus zullen er nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. Het is op dit moment dus nog de vraag of dit om de eerste acht of de eerste zestien zal gaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?