Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead seizoen 9 in oktober op Netflix

Goed nieuws voor de fans van The Walking Dead. Netflix heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer we aan de slag kunnen met het negende seizoen van de reeks. De afleveringen blijken al razendsnel naar de streamingdienst te komen, want op 9 oktober staat de lancering van alle zestien afleveringen gepland.

The Walking Dead

The Walking Dead mag gerust bestempeld worden als een Amerikaanse hitserie. In de reeks zien we hoe een groep mensen die een zombie-apocalyps hebben overleefd de handen in één moeten slaan om de mensheid te redden. Tegelijkertijd zullen ze ook samen moeten werken om zichzelf te beschermen. Rick Grimes neemt de groep op sleeptouw.

Serie teruggekeerd

Ondanks dat de serie zo’n groot succes is, hebben we in Nederland niet altijd naar de reeks kunnen kijken. In oktober 2017 moesten we afscheid nemen van de zes seizoenen die toentertijd op Netflix stonden. Pas op 1 maart 2019 kwamen de zes seizoenen weer terug, met twee nieuwe seizoenen.

The Walking Dead seizoen 9 op Netflix

The Walking Dead was volgens een onderzoek van Parrot Analytics in 2018 de meest populaire tv-serie ter wereld. Gelukkig is er voor Netflix-kijkers nu ook goed nieuws wat betreft de reeks. Nadat de serie eerder dit jaar terugkeerde bij de streamingdienst, blijkt seizoen 9 nu ook onderweg. Vanaf 9 oktober kunnen we in één keer aan de slag met de afleveringen. Dat negende seizoen ging in oktober vorig jaar van start bij AMC in de Verenigde Staten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?