Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead stopt; wel derde spin-off aangekondigd

Het is over en uit met The Walking Dead. Eén van de meest succesvolle series van het afgelopen decennium zal komend jaar het slotstuk krijgen. Het elfde seizoen wordt het laatste seizoen. Wél is er een inmiddels derde spin-off aangekondigd.

Nog veel afleveringen voor de boeg

Jarenlang was The Walking Dead toonaangevend en een einde was lang dan ook niet in zicht. daar kwam verandering in toen een aantal prominente gezichten uit de serie verdwenen. De kijkcijfers en beoordelingen zakten en nu is er dus een einde aangekondigd. Klaar is het echter nog niet voor de fans. Het tiende seizoen werd recent namelijk verlengd met zes extra afleveringen. De geplande finale, die in het voorjaar niet uitgezonden kon worden doordat de opnames stil lagen vanwege het coronavirus, is voor oktober aangekondigd. De zes extra afleveringen komen in begin 2021.

The Walking Dead seizoen 11 als slotstuk

Daarna worden er nog eens 24 afleveringen gemaakt voor het afsluitende elfde seizoen. Daardoor komen er dus nog dertig extra afleveringen bij, die zullen doorlopen tot het einde van 2022. Wanneer dit te zien zal zijn op Netflix is nog de vraag. Op de streamingdienst zijn momenteel de eerste negen seizoen te zien.

Nieuwe spin-off Daryl Dixon en Carol Peletier

Inmiddels zijn er al twee spin-offs van The Walking Dead. Namelijk Fear the Walking Dead en dit najaar begint The Walking Dead: World Beyond. Daar komt dus nog een derde spin-off bij. Een titel voor de reeks is er nog niet, wel is bekend dat deze serie zal inzoomen op de geliefde personages Daryl Dixon en Carol Peletier. Het zijn de twee personages die al vanaf het eerste seizoen van de partij zijn. De serie moet in 2023 worden gelanceerd.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Walking Dead seizoen 10 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?