Laatste nieuws over Netflix

The Walking Dead verlengd met elfde seizoen

The Walking Dead Netflix

The Walking Dead zal voorlopig nog niet gaan stoppen. De serie kreeg het afgelopen jaar flink wat kritiek te verwerken, maar AMC heeft alweer een nieuw seizoen besteld. Het elfde, zo maakte showrunner Angela Kang bekend.

The Walking Dead seizoen 11

Dit weekend is in New York de Comic Con. Deze beurs wordt door veel series gebruikt om trailers en releasedatums bekend te maken, zoals ook Lost in Space en Star Trek: Discovery. The Walking Dead was ook van de partij en showrunner Kang kwam dus met groot nieuws. Er komt een elfde seizoen van de serie. daar bleef het niet bij.

Maggie keert terug

Actrice Lauren Cohan was ook aanwezig en ze maakte bekend dat ze in het elfde seizoen terug zal keren in een vaste rol als Maggie. In het negende seizoen was ze kortstondig te zien, daarna verdween ze weer. In het elfde seizoen zal ze dus een vaste rol krijgen. Paola Lazaro zal ook in de huid kruipen van Juanita ‘Princess’ Sanchez.

Seizoen 9 op Netflix, start seizoen 10

Het wordt de week van The Walking Dead. Komende week zal namelijk het negende seizoen verschijnen op Netflix. Een dag later begint in de Verenigde Staten het tiende seizoen op AMC. Ondertussen wordt er ook volop gewerkt aan spin-offs van The Walking Dead. Zo is Fear the Walking Dead al een aantal seizoenen onderweg en er komt nu ook een nieuwe spin-off. Deze serie heeft nog geen naam, maar wel een trailer.

Bekijk de trailer van de nieuwe The Walking Dead spin-off

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?