Trailers

Wordt The Willoughbys de opvolger van Klaus?

The Willoughbys zal na Klaus de tweede grote animatiefilm van Netflix zijn. Met het kerstverhaal maakte de streamingdienst afgelopen najaar veel indruk en won ook veel prijzen. Nu is het de beurt aan een groep kinderen dat van hun ouders af wil. The Willoughbys is vanaf 22 april te zien op Netflix.

Beter zichzelf opvoeden

De kinderen van het gezin The Willoughbys zijn ervan overtuigd dat ze beter zichzelf kunnen opvoeden, dus bedenken ze een slim en geniepig plan en sturen hun ouders op een gevaarlijke vakantie. Jane, Tim en de tweeling komen er echter tijdens hun avonturen thuis achter wat de ware betekenis van familie is.

Nederlandse stemmen

Net zoals voor Klaus is er ook voor The Willoughbys een Nederlandse stemmencast verzameld. Daarbij onder meer Johnny Kraaijkamp jr en Vajèn van den Bosch. Ook Tjitske Reidinga, Paul Groot, Soundos el Ahmadi, Patrick Martens, Murth Mossel en Wart Kamps zullen te horen zijn.

Amerikaanse stemmen

Het is ook mogelijk om de originele Amerikaanse stemmen te horen. Deze zijn ingesproken door Will Forte, Maya Rudolph, Alessia Cara, Terry Crews, Martin Short, Jane Krakowski, Sean Cullen en Ricky Gervais.

Bekijk de trailer van The Willoughbys

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?