Laatste nieuws over Netflix

The Witcher al verlengd voor vijfde seizoen; tweede met Liam Hemsworth

Het avontuur van The Witcher is nog lang niet voorbij. Deze zomer staat het derde seizoen op de rol, waarna hoofdrolspeler Henry Cavill zal worden vervangen. Dit zal naar nu blijkt voor minimaal twee seizoenen zijn, want de serie is al verlengd voor een vijfde seizoen.

Henry Cavill vertrekt

Afgelopen jaar werd bekend dat Henry Cavill de serie zou verlaten. De vertolker van Geralt van Rivia liet weten tijd vrij te willen maken voor andere projecten, daarnaast zou het niet helemaal boteren tussen hem en de makers van de serie. Liam Hemsworth werd gecontracteerd om zijn plaats over te nemen voor het vierde seizoen.

The Witcher seizoen 5

Naar nu blijkt gaat Hemsworth nog wel even door in deze rol. Want in een interview met Deadline heeft casting director Sophie Holland van Netflix bevestigd dat The Witcher al is verlengd voor een vijfde seizoen. Er wordt hier achter de schermen namelijk al aan gewerkt.

Back-to-back opnemen

De opnames voor het vierde seizoen kunnen ieder moment van start gaan en de bedoeling is om de opnames van het vijfde seizoen er gelijk achteraan te draaien. “Er zal een korte pauze zijn tussen twee opnamesperiodes.” Het derde seizoen gaat op 29 juni van start op Netflix, het tweede deel volgt op 27 juli.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?