Laatste nieuws over Netflix

The Witcher nu al verlengd met een tweede seizoen

Ruim een maand voor de release is The Witcher al verlengd. Netflix heeft bekendgemaakt dat de epische nieuwe fantasyserie minimaal een tweede seizoen zal krijgen. De opnames zullen begin 2020 opnieuw in Hongarije beginnen, het is de bedoeling dat de reeks vervolgens in 2021 te zien zal zijn.

Henry Cavill keert terug

Showrunner Lauren Schmidt is dolblij. “Ik ben zo enthousiast dat we, nog voordat kijkers zich op het eerste seizoen kunnen storten, al kunnen aankondigen dat we terugkeren naar The Continent en de verhalen van Geralt, Yennefer en Ciri en het geweldige werk van onze cast en crew voortzetten.” Het is nu al duidelijk dat Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan opnieuw in de huiden zullen kruipen van Geralt, Yennefer en Ciri. De producenten zullen eveneens dezelfde zijn.

Monsterjager Geralt of Rivia

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

➡ De trailer van seizoen 1 van The Witcher

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?