Laatste nieuws over Netflix

The Witcher wordt dit jaar kerstcadeau van Netflix

The Witcher heeft eindelijk een releasedatum. De afgelopen periode zijn al de eerste beelden van de serie verschenen en ook de eerste trailer. Nu kan het aftellen echt beginnen, want Netflix laat weten dat over 97 dagen het zover is. Op dinsdag 17 december dus!

The Witcher

De verwachtingen zijn torenhoog voor het eerste seizoen van The Witcher, waar eerder dit jaar de opnames van plaatsvonden in Hongarije. Henry Cavill heeft de hoofdrol en vertolkt Geralt. Terwijl hij en zijn mensen zich voorbereiden om het op te nemen tegen een reeks kwade krachten. In de serie gaat het om zwarte magie, gigantische wezens en politieke onrust.

Nieuwe Game of Thrones?

Politiek, seks en drama zullen een belangrijk onderdeel gaan spelen in het verhaal, waarvan de eerste teaser al heel hoge verwachtingen schept. Er wordt dan ook gesproken dat The Witcher wel eens de opvolger kan worden van Game of Thrones, al ligt de lat daarmee direct heel erg hoog. Van The Witcher is naast de boeken ook een zeer populaire game verschenen. De makers hebben al laten weten dat ze voor de serie zich compleet gericht hebben op de boeken. “De game ging de ene kant op en wij kiezen een andere route”, liet showrunner Lauren Hissrich al optekenen. Vanaf 17 december zullen alle afleveringen van het eerste seizoen te zien zijn. Een fraai kerstcadeau van Netflix!

Bekijk de teaser van The Witcher

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?