Laatste nieuws over Netflix

The Witcher seizoen 3 krijgt dubbele releasedatum

The Witcher seizoen 3 zal voor een groot deel in het teken staan van het afscheid van Henry Cavill, die voor het laatst te zien zal zijn als Geralt van Rivia. Deze zomer zal The Witcher seizoen 3 in twee delen verschijnen.

Twee delen met maand ertussen

De eerste afleveringen van The Witcher seizoen 3 zullen op 29 juni 2023 te zien zijn. Een maand later is het raak met de resterende afleveringen, online op 27 juli. Daarmee hanteert Netflix dezelfde werkwijze als met een aantal andere series het geval was. Zo werd de megalange finale van Stranger Things seizoen 4 een maand bewaard en ook You werd met een tussenpauze van een maand in twee delen gesplitst.

Geralt van Rivia

De serie The Witcher draait om Geralt van Rivia. Hij werd in de eerste twee seizoenen én het aankomende derde seizoen gespeeld door Henry Cavill. Die zal vanaf het vierde seizoen worden vervangen door Liam Hemsworth. Over de inhoud van het derde seizoen is nog vrij weinig bekend. Deze week kwam wel naar buiten dat Professor aka Ralf Blunden de schurk van het seizoen zal zijn. In de boeken heeft deze moordenaar zijn vizier namelijk gericht op Yennefer en Ciri.

Bekijk de eerste beelden van seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?