Laatste nieuws over Netflix

The Witcher-spin-off The Rats: Alles wat we al weten

Er komt een spiksplinternieuwe The Witcher-spin-off aan. Eerder konden we al genieten van The Witcher: Blood Origin en nu krijgen we van doen met The Rats!

The Rats

The Rats zijn momenteel nog onbekend in het Netflix-verhaal van The Witcher, maar worden aan het einde van het aankomende seizoen, seizoen 3 dus, geïntroduceerd. The Rats is de verzamelnaam voor een groepje jonge criminelen in Geso, een provincie van Nilfgaard. Deze ‘boefjes’ hangen het zogenaamde ‘Robin Hood-principe’ aan: ze stelen van de rijken en verdelen hun buit onder de armen. Vrees echter niet: er blijft nog genoeg over voor henzelf. Deze ‘ratten’ lijken namelijk helemaal niet op ratten, ze dragen de mooiste kleren, hebben de beste paarden. Noem het allemaal maar op!

Plot

Nu weet je wie The Rats zijn, maar waar gaat de serie dan over? Nou, over die ‘ratten’, die iets van plan zijn. We hebben nog niet zo heel veel informatie, maar we weten dat de dieven een overval plannen, waarbij ze te maken krijgen met een machtig misdaadsyndicaat. En dat is natuurlijk reuzegevaarlijk…

Cast

De namen van de leden van The Rats zijn Giselher, Mistle, Kayleigh, Iskra, Reef en Asse. En die rollen worden vertolkt door, in diezelfde volgorde: Ben Radcliffe, Christelle Elwin, Fabian McCallum, Aggy K. Adams, Juliette Alexandra en Connor Crawford. Ook Dolph Lundgren is voor de nieuwe Witcher-spin-off. Hij kruipt in de huid van Brehen, een witcher die niets of niemand ontziet en het in de boeken van schrijver Andrzej Sapkowski opneemt tegen Geralt of Rivia. Dat gaat hard tegen hard! Andere namen die in verband worden gebracht met The Rats zijn: Deoudone van der Merwe, Warren Masemola, Stevel Marc, Max Boast en Daniela Norman.

Wanneer komt The Rats op Netflix?

Dat The Rats eraan komt is een publiek geheim, Netflix heeft de nieuwe serie nog niet officieel aangekondigd. Dat gaat vermoedelijk snel gebeuren, ná de première van het derde seizoen van The Witcher (op 29 juni) of na de release van het tweede deel van seizoen 3 (op 27 juli). Over die nieuwe afleveringen van The Witcher gesproken, daar kun je alles over lezen in dit artikel. De opnames van The Rats zijn in volle gang en vinden momenteel plaats in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. In april begon men daar met filmen en vermoedelijk wordt er in de herfst van dit jaar een einde aan gebreid. De meest waarschijnlijke ‘releasewindow’ voor de nieuwe show is de zomer van 2024.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?