Trailers

The Witcher: Trailer en officiële releasedatum

The Witcher seizoen 1 is nu echt in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft de langverwachte trailer gelanceerd en daarbij is ook de releasedatum officieel bevestigd. Dit was toch een kleine verrassing, want door een ‘foutje’ was de datum uitgelekt. Deze bleek er toch drie dagen naast te zitten.

Henry Cavill als Geralt

Het grote project rondom The Witcher trekt al enige tijd veel bekijks. De opnames waren eerder dit jaar in Hongarije, met Henry Cavill in de hoofdrol als Geralt. Terwijl hij en zijn mensen zich voorbereiden om het op te nemen tegen een reeks kwade krachten. In de serie gaat het om zwarte magie, gigantische wezens en politieke onrust. The Witcher wordt dan ook gezien als de opvulling voor de leegte die Game of Thrones heeft achtergelaten.

Releasedatum al ‘gelekt’

Begin september kwam de releasedatum van The Witcher al naar buiten. Een tweet van Netflix maakte duidelijk dat het vanaf 11 september nog 97 dagen wachten was tot The Witcher te zien was. Een snelle rekensom kwam uit op dinsdag 17 december. De tweet werd overigens razendsnel verwijderd, maar uiteraard waren er al voldoende fans die de tekst gelezen hadden.

Uiteindelijk bleek deze informatie toch net niet accuraat genoeg, want het is namelijk vrijdag 20 december dat The Witcher seizoen 1 zal verschijnen op Netflix. Een perfecte start dus van de kerstvakantie!

Trailer The Witcher seizoen 1

Een kleine twee maanden voor de release is ook de trailer van The Witcher gelanceerd. ‘Je kunt je lot niet ontvluchten alleen omdat je er bang voor bent’, is de tekst die mee wordt gegeven bij de trailer. Nu is het dus wachten tot 20 december.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?