Laatste nieuws over Netflix

The Woods derde Harlan Coben-serie na Safe en Stranger

The Woods Netflix

The Woods van schrijver Harlan Coben is verfilmd voor een nieuwe serie op Netflix. De streamingsdienst heeft de filmrechten van liefst veertien verhalen van Coben en de derde daarvan zal The Woods zijn. Het concept wijkt wel wat af van Safe en The Stranger.

Poolse serie

Zowel Safe als The Stranger waren Britse producties, gemaakt door hetzelfde team. Voor The Woods is de reis gemaakt naar Polen, waar het de originele titel W Gtebi Lasu mee krijgt. Het verhaal is wel volledig gebaseerd op het boek van Coben en de trailer geeft ook dezelfde feeling als je krijgt bij The Stranger en Safe. Het verhaal bestaat uit zeven afleveringen.

Vier verdwenen kinderen

Vier tieners verdwijnen in 1994 in het bos en iedereen gaat ervan uit dat ze zijn overleden. Een kwart eeuw wordt er niets gevonden en gaat iedereen verder met zijn leven. Tot het lijken van twee van de kinderen worden ontdekt.

Leeft zijn zus nog?

Het zet de broer van één van de slachtoffers op scherp. Pawel Kopinski is inmiddels officier van justitie, maar heeft de zaak van zijn zusje nooit los kunnen laten. Nu heeft hij nieuwe hoop en is er eigenlijk van overtuigd dat zijn zusje nog leeft. Zijn zoektocht brengt duistere familiegeheimen boven tafel en neemt steeds engere vormen aan. Het volledige seizoen van The Woods is vanaf 12 juni te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van The Woods