Laatste nieuws over Netflix

Thrillerserie Het Gouden Uur in september al op Netflix

Terwijl Knokke Off en Het Geheugenspel de toplijsten van Netflix in hun greep houden, is het alweer tijd voor een volgende Nederlandse serie. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat Het Gouden Uur zal worden toegevoegd aan het aanbod.

Het Gouden Uur op Netflix

Series vanuit de Benelux doen het altijd erg goed op Netflix. Undercover is daarvan de ultieme uitschieter, maar in zijn kielzog volgen nu al heel wat reeksen. Nu dus ook Het Gouden Uur, een reeks die binnen een jaar van de Nederlandse Publieke Omroep al naar Netflix komt. In oktober en november 2022 werd Het Gouden Uur namelijk uitgezonden op NPO3.

Aanslagen in Nederland

Met zo’n 500.000 kijkers per aflevering waren dit voor deze zender goede kijkcijfers, maar zullen velen de reeks hebben gemist. Die krijgen nu dus de kans op Netflix. De zesdelige thrillerserie volgt rechercheur Mardik Sardagh. Hij moet tijdens een reeks terroristische aanslagen in Nederland onderzoek doen naar één van zijn jeugdvrienden. En dat terwijl de AIVD (algemene inlichtingen- en veiligheidsdienst) de rechercheur wantrouwt. Want heeft hij er niet zelf iets mee te maken?

Paniek en angst neemt regie over

Het Gouden Uur is vanaf 14 september te zien op Netflix. De titel slaat op het cruciale eerste uur na een aanslag. Want dat is het uur dat het beste en slechtste in mensen naar boven brengt, luidt de beschrijving. En daarin neemt paniek en angst de regie over. De trailer is alvast te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?