Laatste nieuws over Netflix Throwback Thursday film

Throwback Thursday: Ocean’s Eleven

Oceans Eleven Netflix

Het is altijd lekker om de bad guys te volgen, want stiekem houden we altijd wel van ze. De grootste dieven zijn soms wel de meest geliefde personen. Denk maar eens aan Pablo Escobar in Narcos. In Ocean’s Eleven waren de schurken zelfs niet te tellen en dat kan ook gezegd van de sterren.

Throwback Thursday is een ideale dag om het rijke archief van Netflix door te spitten. Het aanbod staat bol van de klassiekers. Sommige heb je misschien al grijsgedraaid, andere moet je ondanks de bekende titel nog ontdekken. In beide gevallen zijn deze films de moeite van het bekijken. Daarom tippen we iedere donderdag de Throwback Thursday-film.

Lees ook: Beste 100 films op Netflix

Ocean’s Eleven

Want stel je toch eens voor dat je George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia en Julia Roberts bij elkaar op één set weet te krijgen. De gemiddelde regisseur zou direct flauwvallen. In de Oceans-serie werden ze toch echt bij elkaar gebracht. Was Nederland deze week een beetje in de ban van Clooney, omdat hij in Amsterdam was. Voor Ocean’s Twelve, het tweede deel van de drieluik, waren zelfs alle grote namen een dagje in onze hoofdstad.

Elf topcriminelen

In Ocean’s Eleven heeft George Clooney de hoofdrol. Hij speelt Daniel Ocean en is net vrijgelaten uit de gevangenis. Vrij lang op het rechte pad blijft hij niet, al ziet zijn ex-vrouw Tess (Julia Roberts) dat liever anders. Danny zint op wraak en gaat zijn vriendenkring af. In totaal zal hij elf topcriminelen, allemaal met hun eigen specialiteit, bij elkaar weten te brengen. Het doel is om casino’s in Las Vegas te beroven, of heeft Ocean een eigen agenda.

Van de boeven houden

Langzaam ontdekt de groep wat het echte plan is, want uiteindelijk draait het zelfs in de harde wereld van de topcriminelen maar om één ding: liefde. En dat is precies wat Ocean eigenlijk probeert terug te verdienen. Het zorgt voor een leuke actiefilm, met bijpassende muziek, onmogelijke acties en net dat ruwe randje waardoor je weer gaat houden van de boeven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?