Laatste nieuws over Netflix

Tiger King krijgt extra aflevering op Netflix

Tiger King is nog lang niet klaar. De veelbesproken true-crime documentaire van Netflix is momenteel één van de meest bekeken titels op de streamingdienst. Aangezien de actualiteit nieuwe zaken aan het licht brengt, komt er een vervolg.

Nieuwe aflevering Tiger King

Dit heeft Jeff Lowe verklapt. Lowe is de nieuwe huidige eigenaar van de dierentuin en komt gaandeweg de serie nadrukkelijker in beeld. Recent was hij in de podcast van Kourtney Turner. Haar man Justin Turner (honkballer van de Los Angeles Dodgers) heeft het nieuws wereldkundig gemaakt door onderstaande tweet. Daarin laat Lowe weten dat de makers van Tiger King deze week langskomen en de nieuwe aflevering al snel op Netflix verwacht mag worden.

Joe Exotic

Tiger King draait om Joe Exotic, de extraverte eigenaar van een dierentuin in Oklahoma. De makers waren al jaren geleden begonnen met filmen, omdat ze de wereld van de private dierentuinen in de Verenigde Staten bloot wilden leggen. Het duurde echter niet lang voor ze achter de meest bizarre verhalen kwamen, dat er uiteindelijk in resulteerde dat Joe Exotic de gevangenis in zou draaien. Sinds het verschijnen van Tiger King zijn er diverse ontwikkelingen geweest rondom zijn zaak, dit zal ongetwijfeld ook belicht worden in de nieuwe aflevering.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de extra aflevering van Tiger King op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?