Laatste nieuws over Netflix

Tiger King seizoen 2 bevestigd door Netflix, in 2021 al te zien

Een tweede seizoen van Tiger King komt er nu echt aan. Al het gehele kalenderjaar zijn hier geruchten over en nu is er van Netflix de officiële bevestiging. Het enige waar nog wel op moeten wachten is een releasedatum én welke personen opnieuw te zien zullen zijn. Aan het begin van de pandemie was Tiger King een wereldwijde hit.

Tiger King krijgt veel vervolgen

Al sinds het verschijnen van Tiger King in maart van 2020 gonst het van de geruchten. Er komt een serie met Nicolas Cage in de hoofdrol en Carole Baskin zou met haar eigen verhaal komen. In augustus van het afgelopen jaar bracht de BBC al naar buiten dat Netflix de rechten had verworven van een mogelijk tweede seizoen. Deze is nu aanstaande. John Reinke en James Garretson lieten dit in februari al weten, maar Netflix zweeg toen nog. Om je geheugen op te frissen: John Reinke was de dierenverzorger met één been. James Garretson was de toch wel dubieuze zakenman, die vooral bekend werd vanwege het hilarische jetski filmpje.

Boodschappen op Cameo

Tegenwoordig zijn veel van deze ‘sterren’ druk met Cameo om een zakcentje bij te verdienen. Je kunt sterren een gespecialiseerde videoboodschap laten inspreken. De twee waren met Valentijnsdag druk en lieten in hun boodschappen weten dat er binnenkort genoten kon gaan worden van nieuwe afleveringen. In het afgelopen jaar is er dan ook het nodige aan de hand geweest rondom de hoofdpersonages.

Geen gratie van Donald Trump

Zo zit Joe Exotic nog altijd gevangen, maar heeft hij tot de laatste dag gehoopt dat Donald Trump hem gratie zou verlenen. Er zou zelfs al een limousine klaar staan. Ondertussen is hij zijn dierentuin kwijt en de land is zelfs gekocht door zijn grote rivaal Carole Baskin. Deze vrouw heeft zelf steeds meer beschuldigingen aan haar broek over de mysterieuze verdwijning van haar ex-man. De nieuwe eigenaar van de (verhuisde) dierentuin van Joe Exotic heeft eveneens flinke problemen. Kortom voldoende stof voor een vervolg.

Netflix verklapt het nu zelf

Enige tijd was het stil rondom Tiger King, tot Netflix eind augustus zelf informatie verstrekte. Het lijkt er wel op dat dit te vroeg naar buiten is gekomen. In het systeem van Netflix stond namelijk opeens bij de pagina van Tiger King dat er ‘binnenkort’ een tweede seizoen zal verschijnen. Nu een maand later is de officiële melding daar. Netflix laat weten dat er een Tiger King 2 komt en nog wel dit jaar. Een exacte datum is nog altijd niet bekend.

Tiger King één jaar later: Hoe is het nu met Joe, Carole en alle hoofdrolspelers?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?