Laatste nieuws over Netflix

Tiger King seizoen 2: Wilder, dieper en dodelijker

Een tweede seizoen van Tiger King komt er nu echt aan. Al het gehele kalenderjaar zijn hier geruchten over en nu is er van Netflix de officiële bevestiging. Het enige waar nog wel op moeten wachten is een releasedatum én welke personen opnieuw te zien zullen zijn. Aan het begin van de pandemie was Tiger King een wereldwijde hit.

Tiger King krijgt veel vervolgen

Al sinds het verschijnen van Tiger King in maart van 2020 gonst het van de geruchten. Er komt een serie met Nicolas Cage in de hoofdrol en Carole Baskin zou met haar eigen verhaal komen. In augustus van het afgelopen jaar bracht de BBC al naar buiten dat Netflix de rechten had verworven van een mogelijk tweede seizoen. Deze is nu aanstaande. Op 17 november verschijnt Tiger King 2.

Geen gratie van Donald Trump

Verhalen zijn er genoeg. Zo zit Joe Exotic nog altijd gevangen, maar heeft hij tot de laatste dag gehoopt dat Donald Trump hem gratie zou verlenen. Er zou zelfs al een limousine klaar staan. Ondertussen is hij zijn dierentuin kwijt en de land is zelfs gekocht door zijn grote rivaal Carole Baskin. Deze vrouw heeft zelf steeds meer beschuldigingen aan haar broek over de mysterieuze verdwijning van haar ex-man. De nieuwe eigenaar van de (verhuisde) dierentuin van Joe Exotic heeft eveneens flinke problemen. Kortom voldoende stof voor een vervolg.

Bekijk de trailer van Tiger King 2

Tiger King één jaar later: Hoe is het nu met Joe, Carole en alle hoofdrolspelers?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?