Laatste nieuws over Netflix

Tiger King seizoen 2 op komst? Hoofdrolspelers teasen snelle release

Tiger King Joe Exotic Netflix

Krijgen we binnen afzienbare tijd een tweede seizoen van Tiger King? Het lijkt erop dat we nieuwe verhalen mogen verwachten rondom Joe Exotic en alle andere opmerkelijke personages. Afgelopen voorjaar was Tiger King een absolute hit en vervolgens is er heel veel gebeurd.

Tiger King krijgt veel vervolgen

Al sinds het verschijnen van Tiger King in maart van 2020 gonst het van de geruchten. Er komt een serie met Nicolas Cage in de hoofdrol en Carole Baskin zou met haar eigen verhaal komen. In augustus van het afgelopen jaar bracht de BBC al naar buiten dat Netflix de rechten had verworven van een mogelijk tweede seizoen. Deze lijkt nu aanstaande. John Reinke en James Garretson hebben dit namelijk aangekondigd. Om je geheugen op te frissen: John Reinke was de dierenverzorgen met één been. James Garretson was de toch wel dubieuze zakenman, die vooral bekend werd vanwege het hilarische jetski filmpje.

Boodschappen op Cameo

Tegenwoordig zijn veel van deze ‘sterren’ druk met Cameo om een zakcentje bij te verdienen. Je kunt sterren een gespecialiseerde videoboodschap laten inspreken. De twee waren met Valentijnsdag druk en lieten in hun boodschappen weten dat er binnenkort genoten kon gaan worden van nieuwe afleveringen. In het afgelopen jaar is er dan ook het nodige aan de hand geweest rondom de hoofdpersonages.

Geen gratie van Donald Trump

Zo zit Joe Exotic nog altijd gevangen, maar heeft hij tot de laatste dag gehoopt dat Donald Trump hem gratie zou verlenen. Er zou zelfs al een limousine klaar staan. Ondertussen is hij zijn dierentuin kwijt en de land is zelfs gekocht door zijn grote rivaal Carole Baskin. Deze vrouw heeft zelf steeds meer beschuldigingen aan haar broek over de mysterieuze verdwijning van haar ex-man. De nieuwe eigenaar van de (verhuisde) dierentuin van Joe Exotic heeft eveneens flinke problemen. Kortom voldoende stof voor een vervolg. Als we Garretson mogen geloven zal seizoen 2 zelfs al ergens in maart of april op Netflix verschijnen. Er komt dus snel meer Tiger King onze kant op!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Tiger King seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?