Laatste nieuws over Netflix

Tiger King komt met specialserie: The Doc Antle Story

Tiger King komt met een verrassende update. Afgelopen maand verscheen het tweede seizoen van de documentaireserie, waarin weer de meest bizarre zaken in werden behandeld. Nu heeft Netflix een driedelige special aangekondigd met Tiger King: The Doc Antle Story. De special is vanaf vrijdag 10 december te zien op Netflix.

Doc Antle: Showman of Con Man?

In het eerste seizoen van Tiger King was er al een bijrol weggelegd voor Doc Antle. Het verhaal ging uiteraard over Joe Exotic, maar andere dierentuinhouders kwamen ook aan het woord. Voornamelijk over Exotic, maar de makers zoomden ook alvast in op hun eigen dierentuinen. En mogelijke misstanden die daar plaats vonden. Dit resulteerde in het tweede seizoen van Tiger King in de bizarre afloop van Tim Stark. Er komt nu dus een volledige special over Doc Antle, met de veelzeggende underline: Showman or Con Man.

Is Doc Antle een oplichter?

De makers schijnen het licht op de façade van de excentrieke eigenaar van grote katachtigen, Doc Antle. Eindelijk komt de schokkende waarheid naar buiten over zijn jarenlange machtsmisbruik. De carrière van Tiger King’s Doc Antle heeft altijd in het teken gestaan van theatraal amusement en dat heeft hem een hele reeks bewonderaars opgeleverd. Maar onder de excentrieke, dierenminnende façade schuilt een roofdier dat veel gevaarlijker is dan zijn geliefde katachtigen en een man die duisterder is dan al zijn Tiger King-tegenhangers. In Tiger King: The Doc Antle Story wordt in drie afleveringen de waarheid ontrafelt over één van Amerika’s beruchtste figuren. Aan het woord komen verschillende getuigen die hem, met hun verontrustende verhalen over misbruik en intimidatie, aan de top van de voedselketen plaatsen.

Bekijk de trailer van Tiger King: The Doc Antle Story

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?