Trailers

Tim Burton’s Wednesday heeft heerlijke trailer

The Addams Family is bijna terug. Met dochter Wednesday in de hoofdrol komt er dit najaar een serie van de hand van Tim Burton. De trailer is nu alvast verschenen, waarin dochterlief de zwarte randjes al weer heel snel weet op te zoeken.

Nevermore Academy

In Wednesday volgen we de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy terwijl ze haar paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

The Addams Family meets Tim Burton

The Addams Family is al decennia lang goed voor heel wat films en series. Nu is Tim Burton aan de slag gegaan met het verhaal. De regisseur heeft met Batman, Edward Scissorhands, Sleepy Hollow, Dark Shadows en heel wat andere filmkrakers een groot oeuvre. Dit najaar is zijn werk te zien op Netflix. Een definitieve releasedatum is er nog niet. De hoofdrol in Wednesday wordt gespeeld door Jenna Ortega. Catherine Zeta-Jones en Luiz Gomez hebben de rollen van Morticia en Gomez.

Bekijk de trailer van Wednesday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?