Laatste nieuws over Netflix

Tim Burton’s Wednesday vertoont eerste beelden

Breng twee iconen bij elkaar. Tim Burton en The Addams Family. De regisseur die zijn films altijd verpakte in donkere humor en horror is aan de slag gegaan met één van de meest geliefde personages uit The Addams Family: Wednesday. De langverwachte serie komt later dit jaar op Netflix en de eerste beelden zijn nu getoond.

Jenna Ortega speelt Wednesday

De rol van Wednesday is toebedeeld aan Jenna Ortega. Ze was de afgelopen jaren te zien in onder meer Jane the Virgin (als jonge Jane), You (Ellie Alves), The Babysitter: Killer Queen, Yes Day en Scream 5. Nu heeft ze de hoofdrol in de serie Wednesday. Op de eerste beelden is haar vertolking te zien van de dochter des huzies.

Gruwelijke seriemoordenaar

In het eerste seizoen volgen we Wednesday terwijl ze haar opkomende paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Bekijk de eerste beelden van Wednesday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?