Laatste nieuws over Netflix

Tiny Pretty Things: Cliffhanger en ideeën seizoen 2 besproken

Netflix lanceerde ongeveer een maand geleden het eerste seizoen van Tiny Pretty Things. We werden meegenomen naar de keiharde wereld op een eliteballetschool. Of er nog een tweede seizoen volgt, is nog even de vraag. Toch bleven we achter met een grote cliffhanger en heeft de cast van de Netflix Original zich al uitgesproken over wat ze willen zien in een mogelijk tweede seizoen.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Tiny Pretty Things seizoen 1 nog niet hebt gezien

Cliffhanger

Het eerste seizoen van Tiny Pretty Things liet ons achter met een grote cliffhanger. Ramon heeft in seizoen 1 heel wat vijanden gemaakt en aan het eind van het eerste seizoen zien we Ramon hevig bloedend en voor dood op de grond liggen in de ballet studio. De grote vraag is wie Ramon heeft neergestoken. Hier en daar gaan theorieën rond dat Caleb (Damon Gillespie) het gedaan zou kunnen hebben. Voordat we het beeld van Ramon zien, vertelt Caleb tenslotte aan Monique dat hij bereid is voor haar te vechten.

Damon Gillespie blijkt zelf echter nog geen idee te hebben. “Ik heb geen flauw idee welke score hij heeft betaald. Ze hebben ons niets verteld. Ik heb géén idee wie Ramon heeft vermoord”, zo gaf hij te kennen aan HollywoodLife. Gillespie heeft wel al ideeën van wat hij wil zien van zijn personage in een eventueel tweede seizoen. “Ik wil hem zien met een reeks dromen. Ik heb het gevoel dat hij de enige is die er geen heeft gekregen. Dat zou ik graag willen zien, want met Caleb weten we niet veel meer dan dat zijn vader is overleden in de oorlog en hij een beetje agressief is. Ik wil zijn ware angsten zien.”

Cassie

Een andere verdachte voor het neersteken van Ramon is niemand minder dan de uit een coma ontwaakte Cassie Shore (Anna Maiche). Ook zij laat weten totaal in het duister te tasten. “Niemand van ons weet wie Ramon heeft neergestoken. Ik vind het leuk om te denken dat het Cassie niet was, maar in die laatste scene zagen we haar haar handen wassen. Sommige mensen denken dat dat al genoeg zegt”, vertelde zij aan Elite Daily.

Ook Maiche wil graag meer zien van haar karakter. “Ik zou graag veel meer van haar kwetsbaarheid willen zien. Ik weet dat dat gaat komen, want we zien het bij alle personages. Ik vraag me af wat haar trigger is? Als het Ramon is, dan is hij nu buiten beeld. Dus wat is het nu? Als het de carrière is, dan kan ik gewoon heel hard werken en daar komen. Wat zorgt ervoor dat ze zo’n kwaadaardig uiterlijk heeft? Ik hoop dat ze het publiek kan laten zien dat ze veel meer diepgang heeft.”

Tiny Pretty Things seizoen 2 op Netflix

Voor nu is het eerst afwachten of we nog een tweede seizoen van Tiny Pretty Things mogen verwachten. Het eerste seizoen werd 14 december 2020 gelanceerd en sindsdien is het stil rondom de reeks. Netflix wacht ongetwijfeld af hoe goed de serie wordt ontvangen voordat het bekend maakt of er een vervolg komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Tiny Pretty Things seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?