Laatste nieuws over Netflix

Titans komt na vier seizoenen tot een einde

Titans zal na het lopende vierde seizoen gaan stoppen. De DC-serie staat inmiddels voor drie seizoenen op Netflix en het is dus nog wachten op de vierde campagne. Daarna is het gedaan met deze superheldenreeks.

Moeilijk pad bewandeld

Al was Titans vanaf het eerste seizoen gelijk wereldwijd zeer populair, toch heeft deze serie een nogal moeilijk pad bewandeld. Zoals heel veel partijen begon DC ook met een eigen streamingdienst: DC Universe. Dit draaide in de Verenigde Staten, maar bleek geen lang leven beschoren. DC Universe stopte ermee en de meeste series stopten. Titans werd alleen net zoals Doom Patrol overgenomen door HBO.

Twee seizoenen extra gemaakt

Zo werd er door HBO nog een derde seizoen gemaakt en vervolgens ook een vierde. Dit seizoen is in twee delen geknipt, waarvan de eerste afleveringen verschenen zijn. De resterende zes episodes zullen binnenkort te zien zijn. Daarna is het dus gedaan, want HBO heeft besloten om geen extra seizoenen te maken.

Seizoen 4 komt ook nog op Netflix

Ondanks de overgang van DC Universe naar HBO heeft Netflix nog wel de streamingrechten buiten de Verenigde Staten. Zodoende zal het vierde seizoen op Netflix verschijnen, alleen pas wanneer deze helemaal is verschenen in Amerika op HBO. Daarna is het dus gedaan met het verhaal van Robin en zijn vrienden. Want in Titans neemt Robin volledig afstand van Batman en is hij het hoofdpersonage.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?