Laatste nieuws over Netflix

Titans seizoen 3 komt in december naar Netflix

De DC-serie Titans gaat nog dit jaar verder op Netflix. Het verhaal in Gotham City waar niet Batman maar juist Robin de hoofdrol heeft is alweer toe aan het derde seizoen. De streamingdienst heeft nu bekendgemaakt dat we in december verder kunnen.

Robin vs Batman

Op 8 december zullen alle afleveringen van het derde seizoen op Netflix verschijnen. Het tweede seizoen kwam al in januari 2020, maar door de pandemie lagen de opnames daarna lange tijd stil. Nu is het eindelijk zover dat de reeks dus ook bij ons te zien zal zijn. Detective Dick Grayson was jarenlang het hulpje van Batman, maar als Robin slaat hij zijn eigen weg in. De twee zijn in Titans uit elkaar gegroeid en dit doet Robin er toe besluiten om te verhuizen naar Detroit.

Red Hood

Inmiddels is hij terug met de groep terug in Gotham City. Samen willen ze één front vormen, maar de Titans worden geteisterd door Red Hood, een mysterieuze nieuwe vijand die Gotham City voor eens en voor altijd wil vernietigen. Het derde seizoen is in december te zien. Titans krijgt ook een vierde seizoen, welke al is aangekondigd. Deze wordt in 2022 verwacht.

Bekijk de trailer van Titans seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?